De vergelijkingswebsite
voor muziek in uw auto

GARMIN eTrex Touch 25 West - Europa


GARMIN eTrex Touch 25 West - Europa online kopen


199,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 4 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 199,95

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  € 219,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 249,00 € 219,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 309,00 € 226,82


GARMIN eTrex Touch 25 West - Europa online

De Garmin eTrex Touch 25 met 2,6 inch capacitief touchscreen voorziet u tijdens het wandelen en fietsen van nuttige informatie. Deze GPS-ontvanger is gemakkelijk in gebruik, heeft vooraf geïnstalleerde kaarten en beschikt over 250.000 geocaches. Op Garmin Connect en Garmin Adventures kunt u activiteiten vinden en downloaden, of uw eigen activiteiten delen. Dankzij GPS en GLONASS wordt uw positie nauwkeurig bepaald door twee krachtige satellietsystemen. Met twee volle AA-batterijen gaat de Garmin eTrex Touch 25 maar liefst 16 uur mee en door het bevestigingssysteem op de achterkant is hij eenvoudig te bevestigen aan een rugzak of fietsstuur.

 

Omschrijving van Asadventure

De nieuwe eTrex Touch 25 gps is nog handiger in gebruik. Ideaal voor uitstapjes met het gezin, wandelavonturen in de bergen of recreatieve fietstochten. Met vooraf geïnstalleerde TopoActive Europe basiskaart (en met 250.000 voorgeladen geocaches), helder 2,6-inch kleurenaanraakscherm en bijgeleverde fietssteun. Werkt op AA-batterijen (niet inbegrepen). (Incl. milieu- en recupelbijdrage)
eTrex is al 15 jaar het meest populaire en succesvolle gps-toestel voor recreatief gebruik. De Touch 25 is het nieuwste model, dat nu nog handiger is in gebruik. Ideaal voor uitstappen met het hele gezin, avonturen in de bergen en recreatieve fiets- of wandeltochten. Met vooraf geïnstalleerde TopoActive Europe-kaarten en bijgeleverde fietssteun.

 

Omschrijving van Wehkamp

Met de eTrex Touch 25 Europa heb je altijd je navigatie bij de hand. Dit compacte en degelijke navigatiesysteem is onmisbaar wanneer je een lekkere wandeling maakt of wanneer je een fietstocht doet. Met de de vooraf geïnstalleerde kaarten van Europa neem je dit navigatiesysteem ook mee op vakantie, om daar te wandelen of te fietsen. Zo raak je nooit meer de weg kwijt. Geschikt voor kinderen De eTrex Touch 25 is zo ontworpen dat deze ook zeer geschikt is voor kinderen om te bedienen. Laat je kinderen de wegwijzen en laat je verrassen met welke route ze komen om te wandelen.

 


GARMIN eTrex Touch 25 West - Europa kopen