De vergelijkingswebsite
voor muziek in uw auto

GARMIN eTrex Touch 35 West - Europa


GARMIN eTrex Touch 35 West - Europa online kopen


237,99
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 5 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 237,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 70 euro
  Bezorging: Verschillend per product
  € 237,99

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 369,00 € 239,10

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  € 249,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 279,00 € 249,00


GARMIN eTrex Touch 35 West - Europa online

De Garmin eTrex Touch 35 met 2,6 inch capacitief touchscreen voorziet u tijdens het wandelen en fietsen van nuttige informatie. Deze GPS-ontvanger is gemakkelijk in gebruik, heeft vooraf geïnstalleerde kaarten en beschikt over 250.000 geocaches. Op Garmin Connect en Garmin Adventures kunt u activiteiten vinden en downloaden, of uw eigen activiteiten delen. Dankzij GPS en GLONASS wordt uw positie nauwkeurig bepaald door twee krachtige satellietsystemen. Met twee volle AA-batterijen gaat de Garmin eTrex Touch 35 maar liefst 16 uur mee en door het bevestigingssysteem op de achterkant is hij eenvoudig te bevestigen aan een rugzak of fietsstuur. Met Smart Notifications ontvangt u een notificatie wanneer u een sms, e-mail of andere melding ontvangt op uw smartphone en met Live Track kunnen uw vrienden en familie live volgen.

 

Omschrijving van Decathlon

Garmin - Sport accessoires - GPS - Wandel-gps Etrex Touch 35 met aanraakscherm. Ontworpen voor: outdooravonturen en bergwandelingen. Voor wie er graag in de natuur op uit trekt, fietsliefhebbers, wandelaars, gps-schatzoekers.

 

Omschrijving van Asadventure

eTrex Touch 35 is het nieuwe navigatietoestel voor het gezin, voor buitenactiviteiten en avonturen in de bergen, ideaal voor iedereen die erop uit wil in de natuur, van recreatieve fietsers en hikers tot beginnende geocachers en bergwandelaars.
eTrex is al 15 jaar het meest populaire en succesvolle GPS-toestel voor recreatief gebruik. eTrex Touch 35 is de nieuwste telg in de familie en is nog gemakkelijker en handiger te bedienen. Met de nieuwe hoogtemeter ondersteunt het toestel nu ook activiteiten in de bergen, zoals bergbeklimmen en mountainbiken. Het toestel wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde TopoActive Europe kaarten (basiskaart) en geoptimaliseerde activiteitenprofielen voor diverse recreatieve activiteiten en, niet te vergeten, 250.000 geocaches voor leuke outdooravonturen.
Slimme meldingen van uw smartphone (Bluetoots Smart) ontvangt u direct op uw toestel, zodat u als u op pad bent steeds in touch blijft. Ook een fietssteun wordt meegeleverd, zodat u direct op pad kunt. Trek erop uit en geniet met het hele gezin! eTrex wijst u de weg, waar u ook gaat.

 

Omschrijving van Wehkamp

De Garmin eTrex Touch 35 is een navigatiesysteem die zeer geschikt is voor wanneer je lekker wilt gaan wandelen of een stukje wilt gaan fietsen. Met de nieuwe hoogtemeter is het ook geen probleem wanneer je in de bergen aan het wandelen of fietsen bent. TopoActive Europe Op de eTrex Touch 35 zijn vooraf TopoActive Europe kaarten geïnstalleerd. Hiermee ga je direct aan de slag en bepaal je de eerste routes in een ogenblik. Daarnaast zijn er geoptimaliseerde activiteitenprofielen voor verschillende activiteiten en outdooravonturen. Klaar om lekker te fietsen Dit navigatiesysteem wordt geleverd met een fietssteun zodat je deze heel gemakkelijk op je fiets plaatst en je rustig je fietstocht kunt uitzetten. Deze fietssteun is gemakkelijk op het stuur te bevestigen zodat je snel weg fietst wanneer de eTrex is geplaatst.

 


GARMIN eTrex Touch 35 West - Europa kopen