De vergelijkingswebsite
voor muziek in uw auto

Harman kardon HKTS 5 EMEA


23% korting harman kardon HKTS 5 EMEA online kopen


Van € 479,00   Voor 369,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 5 webshops


 • Bezorging door: UPS
  € 479,00 € 369,00

 • Verzendkosten: Gratis verzending
  Bezorging: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  € 369,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 369,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 369,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 479,00 € 369,00


harman kardon HKTS 5 EMEA online

Compact 5.1-kanaals luidsprekersysteem voor thuisbioscopen met middenkanaalluidspreker met dubbele driver, koepeltweeters en 60-watt subwoofer.
De HKTS 5, die is ontworpen om te fungeren als volledig geïntegreerd luidsprekerpakket voor thuisbioscopen, is het droomsysteem van elke muziek- en filmliefhebber. De technici van Harman Kardon® hebben alle componenten van het systeem zodanig ontworpen dat zij optimaal samenwerken, waardoor een rijke, realistische, alomvattende geluidsbelevenis wordt geboden. Vijf satellietluidsprekers met voice-matching en krachtige drivers voor het middenbereik en vloeiend klinkende koepeltweeters voor de voorste en surround-kanalen zijn uitgebreid met een robuuste, naar beneden gerichte subwoofer om een volledig uitgebalanceerde weergave-omgeving te kunnen waarborgen. De zorgvuldig ontworpen crossovers van het systeem helpen vloeiende overgangen te waarborgen tussen de tweeters voor de hoge frequenties en de drivers voor het middenbereik van de satellietluidsprekers. Het systeem wordt geleverd met een reeks verschillende kabels en montagebeugels die u helpen de luidsprekers vrijwel overal waar u maar wilt op te stellen. En u kunt het systeem zelfs nog verder uitbreiden door middel van een upgrade naar 7.1 kanalen en het toevoegen van HTFS 2-vloerstandaarden. Door uw thuisbioscoop te verheffen van gewoontjes naar waarlijk buitengewoon, waarborgt de HKTS 5 dat u van de allerbeste bioscoopervaring kunt genieten.

 

Omschrijving van Coolblue

5.1 speakerset 5 speakers + subwoofer Maximaal 80 watt

 

Omschrijving van Media markt

De speciale voicematch-techniek Dankzij de voicematch-techniek zijn de satellieten op de middenluidspreker afgesteld voor gelijkmatig geluid tussen de luidsprekers, waardoor er een realistisch 360 graden-geluid ontstaat. 2

 

Omschrijving van Wehkamp

De Harman Kardon HKTS 5 compacte 5.1-kanaals luidsprekersysteem voor thuisbioscopen met middenkanaalluidspreker met dubbele driver, en 60-watt subwoofer. De Harman Kardon HKTS 5, is ontworpen om te fungeren als volledig geïntegreerd luidsprekerpakket voor thuisbioscopen, het droomsysteem van elke muziek- en film liefhebber.Deze compacte 5.1-kanaals luidsprekersysteem beschikt over verschillende functies. middenkanaalluidspreker met dubbele driver, koepeltweeters en 60-watt subwoofer.

 

Omschrijving van Artencraft

De Harman Kardon HKTS 5Part Number:HKTS 5.GeneralSpeaker type Home theater speaker system System configuration 5.1-channel Speakers included Subwoofer,5 speakers FeaturesWoofer size (inches) 3.0 in, 0.5 in Response bandwidth 35 - 20000 Hz Recommended amplifier power -60.0 Watt Sensitivity 86.0 dB/mW Output features Bass Reflex Magnetic shield Yes .Audio amplifier Integrated Connectivity technology Wired Controls Subwoofer volume control Additional features Auto power on/off DetailsFeatures 4.0 x Center channel speaker - 2-way - 100.0 Watt - 8.0 Ohm - Wired,1.0 x Active subwoofer - 2-way - 8.0

 


harman kardon HKTS 5 EMEA kopen