De vergelijkingswebsite
voor muziek in uw auto

JBL BassPro SL249,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: UPS
  Bezorging: 1 - 2 dagen
  € 249,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 40 euro
  Bezorging: 1 tot 3 werkdagen
  € 249,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 249,00


JBL BassPro SL online

De BassPro SL aangedreven woofer past onder de voorstoel van de meeste voertuigen en voegt krachtige bass toe aan elk willekeurig audiosysteem in de auto. Je kunt de elektronische crossoverbediening en flexibele EQ-instellingen gebruiken om de BassPro SL af te stemmen op jouw systeem, gebaseerd de akoestiek in de auto en jouw eigen smaak. De energie-efficiënte digitale versterker is een krachtige aandrijving voor de subwoofer, terwijl deze zelfs koel blijft wanneer hard aangedreven. De BassPro SL biedt een fantastische bassuitgang zonder veel ruimte in beslag te nemen.

 

Omschrijving van Caraudioshop

JBL BASSPRO SL - actieve subwoofer Ideaal voor onder de stoel! Aangedreven, 8" (200mm) audiowoofersysteem onder autostoel voor versterking van de bassuitgang van luidsprekers met volledig bereik Grote bass vanuit een compact aangedreven subwoofersysteem De BassPro SL aangedreven woofer past onder de voorstoel van de meeste voertuigen en voegt krachtige bass toe aan elk willekeurig audiosysteem in de auto. Je kunt de elektronische crossoverbediening en flexibele EQ-instellingen gebruiken om de BassPro SL af te stemmen op jouw systeem, gebaseerd de akoestiek in de auto en jouw eigen smaak. De energie-efficiënte digitale versterker is een krachtige aandrijving voor de subwoofer, terwijl deze zelfs koel blijft wanneer hard aangedreven. De

 

Omschrijving van Media markt

Voeg extra bas toe aan je geluidsinstallatie met de JBL BassPro SL subwoofer die je eenvoudig plaatst onder de voorstoel en dus weinig ruimte inneemt. Met de elektronische cross-overbediening en flexibele EQ-instellingen stem je de JBL BassPro SL volledig af op je geluidssysteem. De klasse-D-versterker blijft koel, ook wanneer er veel van hem gevraagd wordt. De JBL BassPro SL levert een vermogen van 125 Watt RMS en heeft een frequentiebereik van 35 - 120 Hz.

 


JBL BassPro SL kopen