De vergelijkingswebsite
voor muziek in uw auto

JBL CSX179,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: UPS
  Bezorging: 1 - 2 dagen
  € 179,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 40 euro
  Bezorging: 1 tot 3 werkdagen
  € 179,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 179,00


JBL CSX online

Sommige car audio liefhebbers houden van de helderheid van gesloten subwooferkisten.Anderen geven de voorkeur aan het extra vermogen van geventileerde kisten. De CSX-1400BP bandpass subwoofer biedt beide. Hij levert nauwkeurige bas respons en geweldig vermogen-in combinatie met een opvallend ontwerp. De stijlvolle box beschikt over een look-in acryl venster, gevormd als een JBL uitroepteken. Dit maakt de CSX-1400BP een lust voor zowel het oog als het oor. En de stevige behuizing beschermt de 12-inch polypropyleen woofer van spullen die in je kofferbak kunnen verschuiven. De hoge kwaliteit van de CSX-1400BP bewijst dat je geen fortuin hoeft uit te geven om van legendarisch JBL basgeluid te genieten.

 

Omschrijving van Caraudioshop

JBL CSX -subwooferkist 12" (300mm) car audio bandpass subwooferkist met acryl venster Een subwoofer ontworpen om gezien en gehoord te worden Sommige car audio liefhebbers houden van de helderheid van gesloten subwooferkisten. Anderen geven de voorkeur aan het extra vermogen van geventileerde kisten. De CSX-1400BP bandpass subwoofer biedt beide. Hij levert nauwkeurige bas respons en geweldig vermogen-in combinatie met een opvallend ontwerp. De stijlvolle box beschikt over een look-in acryl venster, gevormd als een JBL uitroepteken. Dit maakt de CSX-1400BP een lust voor zowel het oog als het oor. En de stevige behuizing beschermt de 12-inch polypropyleen woofer van spullen die in je kofferbak kunnen verschuiven. De hoge kwaliteit van de CSX-1400BP bewijst dat je geen fortuin hoeft uit te geven om van legendarisch JBL basgeluid te genieten.

 

Omschrijving van Media markt

Geef de geluidsinstallatie in uw auto een extra boost met deze JBL CSX subwoofer. De subwoofer levert een maximaal vermogen van maar liefst 1400 Watt en heeft een frequentiebereik van 45 tot 130 Hz. Naast een toevoeging aan uw geluidsinstallatie is de JBL CSX qua uiterlijk ook een positieve toevoeging aan uw auto. Met de oranje LED-verlichting die te zien is door het acryl venster maakt u een visueel verpletterende indruk op uw omgeving. Dankzij de duurzame constructie van de subwoofer is hij beschermd tegen spullen die in uw achterbak verschuiven.

 


JBL CSX kopen