De vergelijkingswebsite
voor muziek in uw auto

JBL GX - A602, 2 kanelen, versterker(2x 60W )


12% korting JBL GX - A602, 2 kanelen, versterker(2x 60W ) online kopen


Van € 119,00   Voor 105,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 4 webshops


 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 119,00 € 105,00

 • Bezorging door: UPS
  Bezorging: 1 - 2 dagen
  € 119,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 5,99 euro
  Bezorging: Binnen 1 tot 3 werkdagen
  € 119,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 119,00


JBL GX - A602, 2 kanelen, versterker(2x 60W ) online

Omschrijving van Jbl

De GX-A602 biedt studiokwaliteit geluid voor uw auto. Met een totaal piekvermogen van 280 watt, verpakt in een klein pakket van 52mm hoogte, 206mm breedte en 198mm lengte is de GX-A602 zowel compact als krachtig. Ondersteunt 2-kanaals full range, high-pass operation of bridged mono voor een subwoofer. De kenmerken zijn ondermeer aluminium koellichaam, ingebouwde elektronische crossover-netwerken en een schakelbare bass boost.
JBL®, met bijna zeven decennia ervaring om live muziek tot leven te brengen, heeft vele aspecten van onze professionele technologieën voor toepassing in onze audiosystemen voor auto's toegepast en uw luisterervaring tijdens het autorijden tot nieuwe hoogte van kracht en helderheid gebracht. Als u op zoek bent naar drastische verbetering van uw fabriek geïnstalleerde audiosysteem of vanaf het begin een eigen geluidssysteem wilt ontwerpen, dan vindt u bij uw JBL audiodealer alles wat u nodig hebt.
Verhoog het volume en de geluidskwaliteit van uw fabriek geïnstalleerde geluidsysteem met de nieuwe GX-serie versterkers. GX versterkers heeft een breed aanbod van producten tegen betaalbare prijzen, variërend van een compacte stereoversterker met voldoende kracht voor de meest veeleisende luidsprekersystemen, tot de supersterke GX-A3001 met een vermogen van meer dan 400 watt pure bas. Er is niets mis met uw bestaande audiosysteem dat niet verholpen kan worden met puur vermogen, en de met de GX-serie versterkers is dat eenvoudig.
Een goed geluidssysteem voor uw auto vereist niet alleen goede apparatuur, maar ook de mogelijkheid om alle onderdelen samen te laten werken als een geïntegreerd geheel. Ingebouwde actieve crossovers en aparte lijn- en luidsprekeringangen maken het eenvouding de nieuwe GX versterkers aan de rest van uw systeem te koppelen. En de zorgvuldig ontworpen Bass Boost-circuits maken het mogelijk om het geluid waar u van droomt te produceren, met zowel een upgrade van het fabriek geïnstalleerde systeem of een zelf-ontworpen systeem. Jarenlang hebben de ingenieurs van JBL de apparatuur ontwikkeld waar professionals op vertrouwen. Nu maken we apparaatuur waarmee u ook professionele resultaten kunt bereiken.

 

Omschrijving van Heuts

JBL GX - A602
Deze GX-A602 versterkter biedt studiokwaliteit geluid voor uw auto! Deze 2 kanaals versterker levert maximaal 280 watt en biedt verschillende aansluitmogelijkheden. Met een totaal piekvermogen van 280 watt is de GX-A602 krachtig maar ook zeer compact. Ondersteunt 2-kanaals full range, high-pass operation of bridged mono voor een subwoofer.
 
Specificaties
Type apparaat: versterker
Aantal kanalen: 2
Vermogen: 280 Watt
Vermogen (RMS): 2 x 60 Watt
Bass Boost: Ja
Frequentiebereik: 20 Hz - 20 kHz

 

Omschrijving van Media markt

De JBL GX-A602 eindversterker voor in de auto levert topprestaties! Deze 2-kanaals versterker met ingebouwde crossover heeft een high-level ingang met automatische activering van de signaalingang. Tevens beschikt de JBL GX - A602 Versterker over een schakelbare bass boost.

 


JBL GX - A602, 2 kanelen, versterker(2x 60W ) kopen