De vergelijkingswebsite
voor muziek in uw auto

JVC KD - X341BT


JVC KD - X341BT online kopen


89,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 5 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 89,00

 • Verzendkosten: Gratis verzending
  Bezorging: Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  € 89,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 109,00 € 89,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 5,99 euro
  Bezorging: Binnen 1 tot 3 werkdagen
  € 99,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 40 euro
  Bezorging: 1 tot 3 werkdagen
  € 109,95


JVC KD - X341BT online

De JVC KD - X341BT heeft door het ontbreken van een cd-speler slechts een diepte van een kleine 11 centimeter en past daarom in vrijwel elke auto. De autoradio wordt geleverd met externe microfoon waardoor je je telefoon kunt besturen en handsfree kan bellen. Via Bluetooth stream je eenvoudig je favoriete muziek of maak gebruik van de USB- en AUX-aansluiting. Je kunt zelfs genieten van de radio. Met 24 voorkeuzezenders schakel je eenvoudig tussen de zenders. Dankzij twee pre-out-aansluitingen is het mogelijk om een subwoofer en versterker aan te sluiten op de JVC KD - X341BT autoradio en met 4 x 50 watt aan vermogen ben je verzekerd van een krachtig geluid in je auto.

 

Omschrijving van Coolblue

Bluetooth: ja DAB+: nee Usb: ja

 

Omschrijving van Wehkamp

De JVC KD-X341BT is een 1DIN autoradio waarop je de mogelijkheid hebt om draadloos naar al je nummers te luisteren van je smartphone bijvoorbeeld. Zo heb je de mogelijkheid om twee apparaten tegelijk aan te sluiten via bluetooth. Ook beschikt de autoradio over een USB - en AUX ingang. Zo kun je je smartphone ook aanlsuiten door middel van een AUX kabel. Op de USB-ingang kun je je apparaten opladen. Door de 13-bands equalizer met 10 presets en 3 persoonlijke posities heb je de mogelikjheid om de geluidsweergave volleidg af te stemmen op je eigen smaak. De FLAC audio-codec zorgt voor 24-Bit/48 kHz high resolution audio weergave. De geavanceerde Time Alignment functie heft afstandsverschillen tussen de speakers onderling op, zodat de weergave volstrekt in evenwicht is. Daarnaast kun je de autoradio bedienen via je smartphone. Hiervoor download je de JVC Remote App.

 

Omschrijving van Heuts

JVC KD - X341BT autoradio
De KD-X341BT autoradio van JVC beschikt over Bluetooth waarmee je gemakkelijk muziek van je telefoon naar de autoradio streamt. Daarnaast beschikt deze autoradio over de mogelijkheid tot handsfree bellen en is het mogelijk muziek af te spelen via USB. Ook is het mogelijk om 24 verschillende radiozenders op te slaan in FM en AM.
 Handleiding: JVC KD - X341BT autoradio
 
Pluspunten:
Gemakkelijk streamen d.m.v. Bluetooth
Mogelijkheid tot handsfree bellen
Mogelijkheid tot opslaan van 24 radiokanalen

 

Omschrijving van Caraudioshop

JVC KD - X341BT De JVC KD - X341BT heeft door het ontbreken van een cd-speler slechts een diepte van een kleine 11 centimeter en past daarom in vrijwel elke auto. De autoradio wordt geleverd met externe microfoon waardoor je je telefoon kunt besturen en handsfree kan bellen. Via Bluetooth stream je eenvoudig je favoriete muziek of maak gebruik van de USB- en AUX-aansluiting. Je kunt zelfs genieten van de radio. Met 24 voorkeuzezenders schakel je eenvoudig tussen de zenders. Dankzij twee pre-out-aansluitingen is het mogelijk om een subwoofer en versterker aan te sluiten op de JVC KD - X341BT autoradio en met 4 x 50 watt aan vermogen ben je verzekerd van een krachtig geluid in je auto. Specificaties: 1-DIN radioFM RDS-tunerUSBiPod Bluetooth receiver met blauwe toetsverlichtingverlichte

 


JVC KD - X341BT kopen