De vergelijkingswebsite
voor muziek in uw auto

JVC KW - R920BTE


JVC KW - R920BTE online kopen


136,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 4 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 136,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 159,00 € 136,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 169,00 € 144,40

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 5,99 euro
  Bezorging: Binnen 1 tot 3 werkdagen
  € 169,01


JVC KW - R920BTE online

De JVC KW - R920BTE is een uitgebreide 2-DIN autoradio met ingebouwde Bluetooth en een breed scala aan afspeelmogelijkheden. Zo kun je natuurlijk afstemmen op de FM-radio, je gehele cd-collectie afspelen, of een draagbaar apparaat aansluiten via de AUX- en USB-aansluiting. Dankzij Bluetooth is het daarnaast ook nog mogelijk muziek te streamen vanaf een smartphone of tablet. De JVC KW - R920BTE beschikt over drie lijnuitgangen voor het aansluiten van subwoofer of versterker. De variabele verlichting van deze autoradio zorgt bovendien voor extra sfeer in de auto. Met de 13-bands grafische equalizer stel je het geluid ook nog eens geheel naar eigen wens in.

 

Omschrijving van Wehkamp

De JVC KW-R920BT autoradio, kleur zwart, speelt je muziek af via CD, USB/AUX en Bluetooth. Deze twee DIN autoradio heeft een stoer en strak design. Je kunt twee telefoons verbinden met de JVC autoradio, zo kun je handsfree bellen en muziek afspelen. De autoradio kan automatisch ?pairen? met iPhones en android smartphones. De muziek van je iPhone of iPod wordt weergeven op de display. Je kunt de verlichtingskleur aanpassen in verschillende kleuren, zo past ie bij elk interieur.

 

Omschrijving van Heuts

Met deze JVC KW-R920BT luister je nog fijner naar de radio!
Deze 2-DIN autoradio heeft een strak design en speelt je muziek af via CD, USB/AUX en Bluetooth. Op deze manier kun je afstemmen op de FM-radio, je cd-collectie of je telefoon aansluiten via de AUX- en USB-aansluiting. Het is tevens ook mogelijk om muziek te streamen vanaf je smartphone dankzij Bluetooth. Je kunt twee smartphones verbinden met de autoradio. De verlichtingskleur van de JVC autoradio kan aangepast worden in verschillende kleuren, zodoende past het bij elk interieur en brengt het tevens extra sfeer in de auto. De autoradio beschikt ook over drie lijnuitgangen voor het aansluiten van een subwoofer of versterker.
 Handleiding: JVC KW - R920BT Autoradio
 
Pluspunten:
2-DIN Scherm
Volledig te personaliseren
Verbind je telefoon door middel van Bluetooth

 


JVC KW - R920BTE kopen