De vergelijkingswebsite
voor muziek in uw auto

LG SH6 Soundbar Dubbele Bass


100% korting LG SH6 Soundbar Dubbele Bass online kopen


Van € 99.999,00   Voor 261,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 5 webshops


 • Bezorging door: PostNL, DHL, GLS of DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 99.999,00 € 261,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: 1 - 3 werkdagen
  € 275,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 275,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis thuisbezorgd
  Bezorging: Voor 20:00 uur besteld volgende werdag in huis
  € 399,00 € 295,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 311,00


LG SH6 Soundbar Dubbele Bass online

SH6 Soundbar | Alles-in-1-design | Dubbele Bass | Adaptive Sound Control | Auto Sound Engine | Aan de muur monteerbaar | Google Cast


Alles-in-1-design
De soundbar is ontworpen voor een eenvoudige en nette installatie. Door gebruik te maken van dubbele luchtkanalen, is niet langer een afzonderlijke subwoofer nodig.


Dubbele Bass
Door de dubbele luchtkanalen kan het basgeluid worden versterkt binnen de soundbar waarbij een gedreven audio-ervaring wordt gecreëerd die fantastische basgeluiden levert.


ASC (Adaptive Sound Control)
Adaptive Sound Control is de unieke of gedifferentieerde spraakverbeteringstechnologie van LG. Het analyseert de stemniveaus actief in real time. Wanneer deze technologie hoge stemniveaus detecteert, wordt het basvermogen automatisch verlaagd om de dialoog kristalhelder te maken. (bijv.: nieuws, verhaal)


Auto Sound Engine
LG Auto Sound Engine optimaliseert de audio op elk volumeniveau zodat frequenties nauwkeurig op de juiste plaats blijven. Dit levert de juiste geluidsbalans, ongeacht het geluidsvolume.


Aan de muur monteerbaar
Je kunt de Soundbar nu gemakkelijk installeren en genieten zonder afzonderlijke subwoofer.


Bluetooth Stand-by
Het geluid start op het ogenblik waarop je er audio naar stuurt.
De bar is in een slaapstand, maar wanneer er audio wordt gestuurd via Bluetooth, wordt de bar geactiveerd en speelt deze af.

 

Omschrijving van Platte tv

Boost uw TV geluid en stream muziek naar hartelust. De LG SH6 Soundbar is de alles-in-1 oplossing voor uw home cinema ervarnig. Met dubbele geïntegreerde luchtkanalen geniet u van fantastische basgeluiden. Maak kennis met talloze draadloze mogelijkheden.

 

Omschrijving van Media markt

De LG SH6 soundbar is van alle markten thuis. Je speelt je muziek draadloos af via wifi of Bluetooth en je filmcollectie krijgt een extra dimensie dankzij de spectaculaire 4.0-kanaalsweergave. Het Dual Bass-ontwerp maakt gebruik van luchttunnels voor een snaarstrakke en loepzuivere weergave van de lage klanken. Je kunt deze soundbar eenvoudig integregen met meerdere LG Music Flow-speakers, zodat je in elke kamer van je huis kunt luisteren naar je muziek. Adaptive Sound Control zorgt tenslotte voor een klankinstelling op maat. Haal meer uit je film- en muziekverzameling met de krachtige LG SH6.

 

Omschrijving van Hifi corner

LG SH6 soundbarLaat al uw films en muziek tot leven komen als nooit tevoren met de LG SH6 soundbar. Deze soundbar is een ideale premium oplossing voor verschillende ruimtes in huis. Met de vier speciale speakers brengen deze speakers uw audio naar een volgend niveau. De SH6 is met dubbele luchtkanalen ontworpen zodat een aparte subwoofer niet nodig is. De bas wordt namelijk versterkt vanuit de binnenzijde van de soundbar. De SH6 verschaft u toegang tot verschillende streamingsmogelijkheden. Deze mooie soundbar is ook zeer geschikt voor televisies van 49 inch of groter. Door de SH6 te verbinden met uw wifi netwerk, kunt u eenvoudig muziek streamen van bijvoorbeeld uw smartphone naar de luidsprekers. Geniet met deze soundbar van natuurlijke frequenties en een sterke basweergave. De soundbar is gemakkelijk te installeren en aan de wand te monteren. Google CastMet Google Cast kunt u uw favoriete muziek apps streamen vanaf uw persoonlijke apparaten naar uw speakers. Het is mogelijk om dit te doen vanaf uw Android telefoon of tablet, iPhone, iPad, Mac of Windows laptop/chromebook. Uw telefoon wordt daarnaast de afstandsbediening zodat u kunt zoeken, afspelen, pauzeren en het volume regelen. Home Cinema ModusMet slechts een druk op de knop is het eenvoudig om de soundbar toe te voegen aan uw netwerk en te laten synchroniseren met uw (LG Music Flow) speakers om te kunnen genieten van een echte meerkanaals home theater ervaring. Adaptive Sound Control (ASC) en Auto Sound EngineActiefilms, drama, sport of muziek; ze hebben allemaal verschillende audioprofielen en daarom is het beter om gebruik te maken van ASC. Deze feature identificeert wat er op dat moment wordt afgespeeld en kiest automatisch de juiste modus om zo de ideale audio ervaring te creëren. De Auto Sound Engine optimaliseert eveneens audio, maar dan op elk volumeniveau. Hierdoor blijven frequenties als het ware op hun plaats, waardoor er ongeacht het volume sprake is van de juiste geluidsbalans. Perfecte basMet de dubbele luchtkanalen van de LG SH6 wordt het basgeluid versterkt. Daardoor wordt er een gedreven audio ervaring ontwikkeld die het basgeluid optimaliseert. BluetoothWanneer u de SH6 niet gebruikt, dan zet deze zichzelf automatisch in de stand-by/slaapstand. Op het moment dat er audio naar de soundbar wordt gestuurd, start de soundbar weer op en speelt deze de audio af. De LG soundbar kan alle audio afspelen zonder beperking. Bluetooth zorgt daarbij voor de ultieme compatibiliteit.

 

Omschrijving van Wehkamp

De LG SH6 4.0ch soundbar met 150 watt vermogen sluit perfect aan op iedere tv. Deze design soundbar is zo ontworpen zodat deze matched met iedere tv. Deze soundbar kan elke audio of diensten afspelen vanuit alle apparaten. Wifi voor geweldige kwaliteit en bluetooth voor ultieme compatibiliteit. Een apparaat aansluiten via HDMI, Optical of portable is allemaal mogelijk. Met een LG Soundbar is dit allen voorzien. De soundbar wordt geleverd met een afstandsbediening en beugel wandmontage. De soundbar werkt ook via de afstandsbediening van de volgende tv?s (LG,Sony,Philips,Sharp,Panasonic,Vizio,Toshiba and Samsung).

 


LG SH6 Soundbar Dubbele Bass kopen