De vergelijkingswebsite
voor muziek in uw auto

Mio Spirit 7500 FEU LM


20% korting Mio Spirit 7500 FEU LM online kopen


Van € 149,00   Voor 119,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 5 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 149,00 € 119,00

 • Bezorging door: PostNL, BCC bezorgservice
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Vandaag besteld, morgen in huis
  € 119,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 119,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 129,00 € 119,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 129,99 € 123,46


Mio Spirit 7500 FEU LM online

Verbreed uw navigatie horizon met de Spirit 7500 LM. Op het superbrede 5 inch (12,7 cm) scherm ziet u 32% meer dan op een 4,3 inch (10,9 cm) display, en dat betekent grotere kaarten en duidelijkere aanwijzingen plus grotere knoppen om het toestel nog eenvoudiger te bedienen.
De nieuwe Spirit 7500 LM zit boordevol praktische functies en is tevens inclusief Lifetime Kaart Updates, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over nieuwe wegen of kaarten. De Spirit 7500 LM zal u moeiteloos leiden naar de nieuwste straten en adressen. Verbind uw toestel met uw PC en installeer de MioMore desktop software, om te controleren wanneer er updates beschikbaar zijn. U ontvangt nieuwe kaarten voor de gehele levensduur van uw toestel, tot maar liefst 4x per jaar.
IQ Routes berekent de route die op dat moment het meest optimaal is, op basis van informatie die is verkregen van miljoenen weggebruikers: zo bereikt u sneller en efficinter de plaats van bestemming. Ondertussen leert de verbeterde LearnMe Pro-technologie van uw rijstijl en worden de routes op uw voorkeuren afgestemd. Op het scherm ziet u op welke punten uw route is verbeterd en hoe dit uw aankomsttijd benvloedt.
Met zoeken op trefwoord vindt u snel en gemakkelijk uw bestemming. Het werkt hetzelfde als online zoeken: u voert een woord in en vervolgens worden de resultaten weergegeven in volgorde van afstand tot uw huidige locatie. De resultaten zijn nog nauwkeuriger als u combinaties van plaatsen en trefwoorden gebruikt.
Met de Parkeerassistentie laat de Mio u een lijst met parkeerplaatsen zien zodra u binnen een straal van 1 kilometer van uw bestemming komt. Hierdoor hoeft u dus niet op zoek naar een parkeerplaats in de omgeving. Tevens beschikt het apparaat ook over de slimme functie "Mijn auto zoeken" waarbij het apparaat u verteld waar u uw auto heeft geparkeerd wanneer u dit zelf vergeten bent. Vergeet uw Mio daarom nooit mee te nemen.

 

Omschrijving van Bcc

De Mio Spirit 7500 FEU LM is een 5,0 inch navigatiesysteem met 44 landen Europese kaartdekking. Het zit boordevol praktische tips en is inclusief Lifetime Maps updates zodat je nooit meer zorgen hoeft te maken over nieuwe wegen en kaarten. Je ontvangt gratis 4x per jaar een update. IQ Routes berekent de route die op dat moment het meest optimaal is, op basis van informatie die is verkregen van m

 

Omschrijving van Media markt

De Mio Spirit 7500 LM is een handig navigatiesysteem met onder meer levenslange kaartupdates en geïnstalleerde flitslocaties. Hij navigeert je moeiteloos naar je bestemming met behulp van het 5 inch touchscreen waarop de route duidelijk wordt weergegeven en kaarten van 44 Europese landen. Dankzij IQ Routes wordt de route berekend op basis van informatie van miljoenen weggebruikers waardoor je snel en efficiënt je bestemming bereikt. Daarnaast beschikt de Mio Spirit 7500 LM over handige functies als parkeerhulp, tunnelbegeleiding, voetgangersmodus en het vinden van je auto.

 

Omschrijving van Wehkamp

De Mio Spirit 7500 FEU LM is een 5,0 inch navigatiesysteem met 44 landen Europese kaartdekking. Het zit boordevol praktische tips en is inclusief Lifetime Maps updates zodat je nooit meer zorgen hoeft te maken over nieuwe wegen en kaarten. Je ontvangt gratis 4x per jaar een update. IQ Routes berekent de route die op dat moment het meest optimaal is, op basis van informatie die is verkregen van miljoenen weggebruikers: zo bereik je sneller en efficiënter de plaats van bestemming. Ondertussen leert de LearnMe Pro functie van je rijstijl en worden de routes op je voorkeuren afgestemd. Op het scherm zie je op welke punten je route is verbeterd en hoe dit je aankomsttijd beïnvloedt. De Mio Spirit 7500 FEU LM zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk je persoonlijke favorieten kunt vinden, door ze op te slaan onder 'Omgeving'.

 


Mio Spirit 7500 FEU LM kopen