De vergelijkingswebsite
voor muziek in uw auto

MIO Spirit 8670 LM Europa


MIO Spirit 8670 LM Europa online kopen


159,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 4 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 159,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 179,00 € 159,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 179,99 € 168,51

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 179,99


MIO Spirit 8670 LM Europa online

De Spirit 8670 LM Europa ontzorgt je helemaal tijdens de rit. Het navigatiesysteem heeft namelijk Lifetime Kaart Updates, beschikt over flitspaalgegevens en ingebouwde verkeersinformatie (TMC) waarschuwt je voor eventuele vertraging onderweg. Het heldere, extra grote scherm van zes inch zorgt ervoor dat je nooit meer een instructie of afslag hoeft te missen. Routes worden berekend op basis van informatie van vele weggebruikers. Zo worden vertragingen vermeden en dat scheelt natuurlijk reistijd. Daarnaast is het systeem zo intelligent dat voorkeuren worden onthouden, zodat routes gaandeweg nog meer naar wens zijn. Ook het zoeken naar een parkeerplek wordt minder frustrerend: parkeerassistentie laat je automatisch een lijst van parkeerplekken zijn zodra je binnen een straal van een kilometer komt.

 

Omschrijving van Wehkamp

De Mio Technology Spirit 8670 FEU is een krachtig navigatiesysteem. Dit navigatiesysteem is voorzien van een 6,2 inch beeldscherm waarop je alle informatie en de omgeving duidelijk ziet. Zo zie je door de nieuwe rijbaanbegeleiding precies in welke baan je moet rijden wanneer je een afslag moet nemen. Daarnaast heb je met dit navigatiesysteem de beschikking over kaarten van 44 verschillende landen. Lifetime Kaart Updates Met de Spirit 8670 FEU heb je altijd de nieuwste kaarten op je navigatiesysteem staan dankzij de Lifetime Kaart Updates. Je connect je navigatiesysteem met je computer of laptop en installeer de software, zodat je kunt controleren wanneer er updates beschikbaar zijn. Per jaar zijn er vier updates voor de levensduur van je navigatiesysteem. Verbind met Bluetooth Wanneer je de Spirit 8670 FEU door middel van Bluetooth verbind met je smartphone kun je handsfree bellen in de auto. Zo blijf je veilig rijden en ondertussen gesprekken voeren. Wanneer je wordt gebeld wisselt het navigatiesysteem automatisch van navigatiemodus naar telefoonmodus. Hulp met parkeren Wanneer je onderweg bent naar een afspraak helpt de Spirit 8670 FEU je met het zoeken van de juiste route. Maar wanneer je binnen een straal van 1 kilometer van je bestemming bent, laat het navigatiesysteem je een lijst met parkeerplaatsen zien. Zo hoef je niet lang te zoeken naar een geschikte parkeerplek.

 

Omschrijving van Expert

De Mio Spirit S8670 FEU LM is een navigatiesysteem met een helder 6 (15cm) beeldscherm waardoor de instructies en aanwijzingen duidelijk worden weergegeven. De S8670 FEU LM zit boordevol praktische functies en u beschikt over Lifetime Kaart Updates zodat zich nooit meer zorgen hoeft te maken over nieuwe wegen of kaarten. Er zijn kaarten van 44 landen in Europa op genstalleerd. Dankzij IQ Routes wordt de meest ideale route voor u berekend op basis van informatie van miljoenen weggebruikers. Daarnaast heeft de Mio Spirit S8670 TMV verkeersinformatie waardoor u nooit meer ongemerkt een file in rijdt.

 


MIO Spirit 8670 LM Europa kopen