De vergelijkingswebsite
voor muziek in uw auto

Pioneer autoradio/CD speler DEHX2900UI


Pioneer autoradio/CD speler DEHX2900UI online kopen


89,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 4 webshops


 • Bezorging door: PostNL, BCC bezorgservice
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Vandaag besteld, morgen in huis
  € 89,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 89,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 99,00 € 89,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 89,95


Pioneer autoradio/CD speler DEHX2900UI online

Geniet van het zuivere geluid van de ingebouwde versterkers van de DEH-X2900UI dankzij 4 x 50 W pure MOSFET-kracht. Je kunt bovendien andere componenten, zoals een subwoofer of een extra versterker, aansluiten op de 2 RCA pre-uitgangen voor nog meer uitgangsvermogen.\n\nGeniet van je muziek via traditionele CD's of luister naar de FM-radio. Om MP3-, WMA- en WAV-audiobestanden af te spelen, kun je

 

Omschrijving van Media markt

Met de PIONEER DEH - X2900UI ervaar je een helder en krachtig geluid dankzij het 4 x 50 watt aan vermogen. Door de vele afspeelmogelijkheden geniet je altijd van je favoriete muziek. Luister naar je CD?s of maak gebruik van de FM-radio. Je kunt eenvoudig je iPhone, iPod, Android-smartphone of USB-stick aansluiten via de USB- of AUX-ingang op het voorpaneel. Daarnaast kun je met de Advanced Remote Control-app van Pioneer de autoradio beheren via je smartphone. Bovendien kun je voor een nog beter geluid een subwoofer of een extra versterker aansluiten via de twee RCA pre-uitgangen. De PIONEER DEH - X2900UI heeft een Multi Color-functie waarmee je de scherm- en knopverlichting kunt matchen met de verlichting van je dashboard.

 

Omschrijving van Wehkamp

De Pioneer DEHX2900UI autoradio, inclusief een veelkleurige belichting, is een autoradio met alles erop en eraan. Door middel van Direct Control kun je je iPod of je iPhone erop aansluiten. Ook ondersteunt deze autoradio over Android Media Access. De autoradio bevat een MOSFET-kracht van 4x50W. Tevens kunnen er op één van de 2 RCA pre uitgangen extra versterkers op worden aangesloten. Tot slot kan je nog gebruik maken van de Remote Controll-app. Hiermee kan je de autoradio bedienen via je smartphone.

 

Omschrijving van Webxdeals nl


 • FLAC

 • MIXTRAX

 • Werkt met Android

 • Werkt met iPod/iPhone

 • CD-R/RW

 


Pioneer autoradio/CD speler DEHX2900UI kopen