De vergelijkingswebsite
voor muziek in uw auto

RTA Kabelboom universeel ISO > Fakra + antenneversterker, AM/FM


RTA Kabelboom universeel ISO > Fakra + antenneversterker, AM/FM online kopen


24,95
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 2 webshops


 • Verzendkosten: Gratis vanaf 40 euro
  Bezorging: 1 tot 3 werkdagen
  € 24,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 75 euro
  Bezorging: Voor 16:30 besteld, morgen in huis
  € 24,99


Kabelboom universeel ISO > Fakra + antenneversterker, AM/FM online

Iso naar Fakra Quadlock adapterkabel. De voedings- en de massakabel zijn niet aangesloten. +12 en dashboardverlichtingdraad in ISO stekkers Radio aansluitkabels Deze radio aansluitkabel is ervoor om uw nieuwe radio aan te sluiten op de kabelboom van uw auto. Specifiek ontwikkelt voor uw auto zorgt deze aansluitkabel dat het audio signaal naar de luidsprekers wordt doorgegeven.

 

Omschrijving van Onlinekabelshop

ISO(v)naar Fakra Quadlock adapter

Deze ISO Car Audio kabel is geschikt om de ISO kabel van de autoradio te koppelen aan de interne bedrading (kabelboom) van een auto. Deze kabel heeft ISO connectoren voor aan de kabel vanaf de autoradio. Aan de andere zijde vindt u een Fakra Quadlock connector. Deze past op de interne bekabeling van auto's die gebruik maken van deze zelfde connector.

Wat is een ISO stekker?

Vrijwel alle moderne autoradio's hebben een ISO stekker aan de achterzijde. Deze ISO stekker is een standaard in de auto radio branche. Alle benodigde aansluitingen, op de antenne na, zijn in de ISO stekker aangesloten. Om een autoradio in te bouwen dient u deze ISO stekker te verbinden met de interne bedrading in uw auto. Ieder merk heeft een eigen aansluiting en dus een eigen adapter nodig om de koppeling te kunnen maken. Een ISO stekker bestaat uit 2 losse stekkers. Eén voor voeding, remote, verlichting etc en één voor de speakers.

 


RTA Kabelboom universeel ISO > Fakra + antenneversterker, AM/FM kopen