De vergelijkingswebsite
voor muziek in uw auto

TomTom Navigatie Start179,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 4 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 179,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 179,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf € 42,35
  Bezorging: Vandaag besteld is morgen in huis, tenzij anders aangegeven
  € 180,29

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95
  Bezorging: Voor 22:30 besteld, morgen in huis
  € 227,24 € 189,95


TomTom Navigatie Start online

Het TomTom Start 62 navigatiesysteem biedt essentiële navigatie en gratis Lifetime Map-updates. De start 62 is een eenvoudig, maar betrouwbaar navigatiesysteem met een 5 inch scherm met hoge resolutie en een intern geheugen van 8GB. Je kunt eenvoudig bestemmingen vinden met het zoekmenu of door een punt op de kaart aan te raken
Lifetime Maps: Met de gratis Lifetime maps kun je ieder jaar 4 of meer keer een volledige update van de kaarten op je navigatiesysteem downloaden. TomTom brengt elk seizoen nieuwe kaarten uit met veranderingen in het wegennet en aangepaste maximumsnelheden. Je krijgt deze updates gratis gedurende de levensduur van je systeem. Je beschikt dus altijd over de meest actuele kaart.
Geavanceerde rijstrookaanwijzingen: De Start 42 helpt je de juiste rijstrook te kiezen op je route van op- en afritten en kruisingen. De geavanceerde rijstrook aanwijzingen worden getoond op je navigatiesysteem. Zo mis je nooit een afslag en hoef je niet plotseling van rijstrook te wisselen.
3 maanden flitsers: Je wordt door het TomTom Start navigatiesysteem gewaarschuwd wanneer je een flitser nadert en je wordt herinnerd aan de maximumsnelheid. Zo voorkom je een boute voor te snel rijden, als je per ongeluk toch iets sneller rijdt dan is toegestaan. De flitslocaties zijn drie maanden lang gratis te downloaden. Het enige wat je moet doen is je TomTom regelmatig te verbinden met je computer. Zo heb je altijd de laatste bijgewerkte flitsinformatie.
6 Inch hoge resolutie touch screen
Kaartdekking van Europa (45 landen*)
Gratis levenslange kaartupdates gedurende de levensduur van je systeem
3 maanden gratis flitsinformatie
Tekst naar spraak
Inhoud verpakking: Eenvoudige draaibare houder, USB kabel en auto oplader en gebruiksaanwijzing
* Albanië (70%), Andorra, België, Bulgarije (75%), Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oekraïne (45%), Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië (98%), Russische Federatie (75%), San Marino, Slovenië, Slowakije , Spanje (incl. Canarische eilanden) , Tsjechië, Turkije (92%) , Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk (incl. Kanaaleilanden), Zweden, Zwitserland en verbindingswegen van Bosnië en Herzegovina en Macedonië.

 

Omschrijving van Expert

"Essentile navigatieDe TomTom START 62 biedt essentile navigatie en gratis Lifetime Map-updates. U kunt eenvoudig bestemmingen vinden met het zoekmenu of door een punt op de kaart aan te raken. Geavanceerde rijstrookaanwijzingen helpen u voor te bereiden op afritten en kruisingen door duidelijk de juiste rijstrook voor de geplande route te tonen. Touchscreen van 6 inch.Lifetime MapsZorg dat u de nieuwste kaarten heeft door TomTom START te verbinden met uw pc. TomTom brengt elk seizoen nieuwe kaarten uit met veranderingen in het wegennet en aangepaste maximumsnelheden. U krijgt deze updates gratis gedurende de levensduur van uw systeem.3 maanden FlitsersU wordt door TomTom START van tevoren gewaarschuwd wanneer u een flitser nadert en wordt daarbij herinnerd aan de maximumsnelheid. U kunt bijgewerkte flitslocaties 3 maanden lang downloaden, zonder extra kosten, door het systeem regelmatig met uw computer te verbinden.

 

Omschrijving van Staples

De TomTom START 62 biedt essentiële navigatie en Map-updates.U kunt eenvoudig bestemmingen vinden met het zoekmenu of door een punt op de kaart aan te raken. Geavanceerde rijstrookaanwijzingen helpen u voor te bereiden op afritten en kruisingen door u duidelijk de juiste rijstrook voor uwgeplande route te tonen. De TomTom Start 62 heeft een groot touchscreen van 6 inch voor makkelijke navigatie. Door uw TomTom START regelmatig te verbinden met uw computer kunt u het navigatiesysteem up to date houden met de gratis TomTom software-updates voor nieuwe navigatiefuncties, verbeterde prestaties en extra aanpassingsopties Ondersteuning van meerdere talenSchermafmeting: 6 inch. Intern geheugen: 8GBGebruiksduur batterij: 1 uur. Houder voor in het voertuigMicroSD-sleufVerzekeren met TechCare?Verzekeren met TechCare? Ook te koop in onze vestigingen

 


TomTom Navigatie Start kopen