De vergelijkingswebsite
voor muziek in uw auto

TomTom Start 52(Europa )


9% korting TomTom Start 52(Europa ) online kopen


Van € 159,99   Voor 145,87
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 5 webshops


 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 159,99 € 145,87

 • Bezorging door: PostNL, BCC bezorgservice
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Vandaag besteld, morgen in huis
  € 159,95

 • Bezorging door: PostNL, DHL
  Bezorging: Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
  € 159,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 159,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 169,00


TomTom Start 52(Europa ) online

Omschrijving van Bcc

TomTom Start 52 EU45\n\nMet gratis carry case\n Deze zit in de verpakking bijgevoegd.\n\nMet de TomTom Start 52 EU 45 rijd je nooit meer verkeerd. Dit navigatiesysteem heeft een 5 inch scherm. Met Lifetime Maps heb je altijd de beschikking over de nieuwste kaarten. Deze kaartupdates zijn gedurende de levensduur van het apparaat gratis te downloaden.\n\nNooit meer de verkeerde afslag\nMet de geavan

 

Omschrijving van Ep

De TomTom Start 52 EU 45 is de opvolger van de TomTom Start 50 reeks en is lichter en eleganter dan zijn voorganger. Met de handige Tap & Go functie navigeert u eenvoudig en makkelijk van A naar B. Zo wordt ook duidelijk op het display aangegeven wanneer u een afslag moet hebben. Zoekt u een restaurant of dichtstbijzijnde tankstation? Geen probleem! Zoek via de Points of Interest functie de door u gewenste locatie. Verder ontvangt u gedurende de levensduur 4 of meer kaartupdates per jaar, zodat u altijd up to date bent met oog op verkeerssituaties.

 

Omschrijving van Media markt

De TomTom Start 52 LM is een eenvoudig en betrouwbaar navigatiesysteem en wordt geleverd met een handige beschermhoes. Dit navigatiesysteem bevat kaarten van heel Europa en deze kun je eindeloos updaten dankzij Lifetime Maps. Hierdoor beschik je altijd over de meest actuele kaarten en kom je niet voor verrassingen te staan. Daarnaast beschik je drie maanden lang over flitslocaties en krijg je onderweg een waarschuwing bij het naderen van flitspalen en het overschrijden van de maximumsnelheid. De geavanceerde rijbaanbegeleiding van de TomTom Start 52 laat duidelijk en met pijlen zien welke baan je dient te nemen zodat je nooit meer een afslag mist. Met de praktische houder bevestig je het navigatiesysteem op de voorruit of het dashboard van de auto zodat hij goed zichtbaar is.

 

Omschrijving van Expert

De TomTom Start 52 biedt eenvoudige, betrouwbare navigatie en gratis Lifetime Map-updates. De Start 52 beschikt over een helder 5 (13cm) touchscreen voor een duidelijke weergave van uw route. Verder is dit navigatiesysteem voorzien van 8GB intern geheugen en een SD-sleuf voor een microSD-kaart. Met Lifetime Maps kunt u gedurende de levensduur van het systeem de nieuwste kaarten met veranderingen in het wegennet en aangepaste maximumsnelheden downloaden via uw pc. U kunt eenvoudig bestemmingen vinden met het zoekmenu of door een punt op de kaart aan te raken. Geavanceerde rijstrookaanwijzingen helpen u voor te bereiden op afritten en kruisingen door u duidelijk de juiste rijstrook voor u geplande route te tonen. De TomTom Start 52 wordt geleverd inclusief een opberghoesje, een eenvoudig draaibare houder, een USB-kabel en een auto-oplader.

 


TomTom Start 52(Europa ) kopen