De vergelijkingswebsite
voor muziek in uw auto

VHBW USB Micro autolader met TMC Antenne - 2A - 0, 90 meter9,99
Status: Leverbaar.

USB Micro autolader met TMC Antenne - 2A - 0, 90 meter online

USB Micro autolader met TMC Antenne - 2A

Gebruik deze universele Micro USB auto lader om uw portable apparaten op te laden. Deze lader is geschikt voor apparaten die 2A of minder nodig hebben om op te kunnen laden.

Lader met TMC Antenne

TMC staat voor Traffic Message Channel. Dit is een radiosignaal dat kan worden meegezonden via RDS-techniek. De TMC-provider stuurt dan berichten naar navigatiesystemen die voor een automobilist van belang kunnen zijn:
- verkeerssituaties
- gevaarlijke weersomstandigheden
- verkeersincidenten
Indien uw navigatiesysteem TMC ondersteunt zullen meldingen op uw scherm weergegeven worden. Meer geavanceerde navigatiesystemen gebruiken deze informatie ook om routes te wijzigen en (semi-)automatisch alternatieve routes te berekenen.

Deze lader heeft een stroomsterkte van 2000mA (2A)

Gebruik deze lader voor toepassingen waarbij de benodigde stroomsterkte maximaal 2000mA (2A) is. U kunt deze lader bij kleinere portable apparaten zoals smartphones, eReaders, camera's etc. gebruiken, maar ook bij grotere portable apparaten zoals tablet computers.

Micro USB type B

De Micro USB type B connector is de standaard connector voor veel Android en Windows smartphones en tablets, maar ook voor andere (portable) USB apparaten. Er is naast USB Micro B ook een Micro A variant, maar deze wordt zo weinig gebruikt dat er vrijwel altijd wanneer er sprake is van Micro USB, de type B connector bedoeld wordt.

 


VHBW USB Micro autolader met TMC Antenne - 2A - 0, 90 meter kopen